Hääjuttuja - tammikuu

Ajattelin näin häävuoden kunniaksi listailla kuukausittain ajankohtaisia juttuja meidän häiden suunnittelun osalta ja kirjoitella joistakin asioista sitten enemmän.

Tässä ollaan uuden vuoden antamalla vauhdilla laiteltu tilauksia ja kyselyitä menemään yhteen, jos toiseenkin suuntaan. Sekä muutenkin aktivoiduttu hääasioissa. Hääpuku alkaa hahmottumaan ja sitä lähdetään reilun viikon päästä katsomaan, iik!! Toivottavasti olisi sellainen, että saisin kyseisen mekon kotiin. <3

Kaasomekko ystäväni häihin tilattuna ja päädyin tilaamaan mekon Dresshouselta Virosta. Oli vähän maksun kanssa  ongelmia, mutta lopulta nopeiden viestittelyjen jälkeen kaikki onnistui varsin mallikkaaasti. Nyt jännäillään onko mekko sitten päällä yhtä ihana kuin kuvissa :)

Kutsuttavien lista katsotaan tulevana viikonloppuna lopulliseen muotoon ja tarvittavat kutsutilaukset eteenpäin.

Tammikuun lopussa täällä Lappeenrannan Kehruuhuoneella pidetään häämessut ja messuja odotellaankin jo kovin innokkaasti. Tänä vuonna, kun kaikki on meillä enemmän ajankohtaista, odotan eniten eri kukkakauppojen tarjontaa. Kukat ovat yksi isoimmista kokonaisuuksista, joka meillä on vielä suunnittelematta. Ajatuksia ja visioita kuitenkin on jo.

Kommentit

Suositut tekstit